SPECIALE ABO-ACTIE
Zoals vermeld in het oktobernummer organiseren we een uitzonderlijke abonnementenactie, waarbij je een game mag kiezen bij het nemen van een abonnement. Als je wil gebruik maken van deze actie, hou dan rekening met het volgende:
  • Dit is een eenmalige en beperkte actie: zodra wij door onze voorraad games heen zijn, is de actie afgelopen. Op deze actiepagina vind je een lijst met alle op dit ogenblik nog beschikbare games waaruit je kan kiezen. Naarmate de actie vordert, zal de lijst met beschikbare games snel korter worden, aangezien er van veel games maar enkele exemplaren beschikbaar zijn voor deze actie.

  • Als je bij de nog beschikbare games geen titel vindt die je interesseert, dan kan je ook gewoon een abonnement nemen zonder game aan het standaard tarief van €59 (1 jaar) of €113 (2 jaar). Ga hiervoor naar onze website en klik op Abonneren.

  • De betaling voor je abonnement dien je binnen de drie dagen na het indienen van je aanvraag door te voeren. Zoniet wordt je aanvraag geannuleerd en wordt de door jou gekozen game opnieuw ter beschikking gesteld voor andere deelnemers.

  • Door deel te nemen aan deze actie verbinden de deelnemers zich tot onvoorwaardelijke aanvaarding van de voorwaarden en bepalingen die aan deze actie verbonden zijn. Het
    volledige actiereglement vind je hier.
Om deel te nemen aan deze abonnementenactie doorloop je de volgende stappen:
Stap 1: Vul de gegevens voor je abo-aanvraag zo volledig mogelijk in.
Alle velden dienen ingevuld te worden; enkel 'Bedrijf' en 'bus' mogen eventueel leeg worden gelaten.
Indien je een abonnement als geschenk voor iemand aanvraagt, vul dan de gegevens in van de persoon die het abonnement moet ontvangen, maar vul wel je eigen emailadres in: er wordt immers een bevestigingsemail verstuurd en dat kan de verrassing bederven. Neem bij problemen contact op met onze administratie.

Bedrijf:
Naam:
Straat: nr: bus:
Postcode: Stad:
Land: Telefoon:
E-mail:
Type:
Ik aanvaard de voorwaarden verbonden aan deze actie.
Klik hier om de actievoorwaarden te lezen.


Stap 2: Kies een game uit de onderstaande lijst.
Kies welk van onderstaande games je wenst te ontvangen (vink het gewenste vakje aan). Je kan uiteraard slechts 1 game kiezen.

PC GAMES
StarCraft II Legacy of the Void
Diablo III: Reaper of Souls
Darksiders 2
Pro Cycling Manager 2014

XBOX ONE GAMES
Far Cry Primal
Assassins Creed Syndicate
Dragon Age: Inquisition
Destiny
Far Cry 4
Assassins Creed Unity
Alien Isolation
Titanfall
FIFA 14

PLAYSTATION 4 GAMES

Stap 3: Klaar om je aanvraag te verzenden.
Indien je problemen ondervindt met je abonnementsaanvraag, neem dan contact met onze administratie via email op administratie@pcgameplay.com.

Als alles in orde is, druk je op onderstaande knop om je aanvraag te verwerken.